★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
^ ^ :)
Monday, 19 December 2011 | 0Superstar (s)!




hmm yg kat atas nie org yg pernah aku bg harapan , org yg pernah aku sayangg..... meskipun dyew banyak        
 menyakitkan hati aku , tpi aku bnyk bg harapan kat dia , now aku dgn dy cuma berkawan ,.. tak lebih dari tuh , lgpun aku dah jumpe perganti dye ., kawan dia jgkk ., hmm kenangan aku dengan dia mungkin banyak yg x dpat aku lupakan , but aku try lupa kn dia sikit demi sikit ..
    mungkin dia bukan jodoh aku ..tapi kenapa lah aku ni bengong sgt boleh suka dekat dia nie ? hish ! menyesal bg harapan pada dia !!!!!!!!!!!!! :( aku jgk yg merana . hmm


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!