★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
sedih biler mngenang kan ex bf .. :(
Tuesday, 6 December 2011 | 0Superstar (s)!

 salam ... agak sedih lah jugak kan crite sal aku nie ., aku nie dah ade bf ., but aku msih still egt ex aku dlu... ya allah , btpe sdeyh nyew aku igt ksh silam aku dgn ex aku tuh .. hm .. yg merasa kesakitan tuh aku je ., dy skrg boleh bahagia dgn orang laen .. hmmm aku x thu nak ckp ape .., mgkin aku bukan jodoh dye .. aku skrg x bahagia dgn bf aku yg skrg .. aku pun x thu lah ape kah kekurangan dy smpai aku x boleh nk bhgia dgn dy ... hmmm :( .. aku merase kan dry aku trhdp dy seolah2 hanye lah smte2 untuk menghilangkn rase busan .. hnye untuk itu ??? perasan yg sptutnye ade dlm hty aku x pernah ade pde dy .. knp jd mcm tuh ? omg ..ape yg aku hrus buat ?takkan nak tggl dyew , rse sebersalah .. syg kt dy pun ade jgk .. uwaaaaa .., mlm tdy asyik nges je .. :(


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!