★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
hoo-hoo semangat BN ! :D
Tuesday, 6 March 2012 | 0Superstar (s)!


Perr , citeww gempak , gempak lah sgtt kann . haha , aku nak cita gakk aa , time ni kat pelabuhan klang , smbut bn kononyeww , padahal budak bawah umur , hewhew .. semangat jerr lebehhh , ape pun memang best lepak dengan dorang neyyhh .., huuu ,:)
yang depan dua orang tuh , nampak tak ? lah , yang ensem tuuu , hah , dari kanan amad (bf ekin)ajoi(singgle kot)yg cina2 tuhh hahh amer , neni(sebelah dyeww) punyaa .., so jangan amek ! g amek yang len ..tudung putih tu ? omeyh2 jerr hah tuh ekin , hee amad punyewww (melepas) haha ! yang pendekk tuh aku , hhaha ehh ade yang tercicir lorhh ,.. heehee yang pakai spek mata macam cikgu tuh , ilaa (no komen) yang suaar putehh urr , rock child kan , hah dyjahh :D
   Dorang nie penghiburr sumenyeww , tak de dorang , tak de lah aku . hahaha .. ! sekian , kbai . asalammualaikum !


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!