★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
ciri orang yang mudah buat saia jatuh cintaa :D
Monday, 16 April 2012 | 0Superstar (s)!

 Mungkin ramai yang tak tahu ite ni sebenarnya mudah suka , sayang , and jatuh cinta dengan orang , tu lah masalah paling berat dan kelemahan saia :( ...
         Saya dah tak tahu cam mana nak elak kan laaa , sedeyh gilaa , hati asyik disakiti je , tu la mudah sayang orang , pastu hati yang sakit , .. ni nak shere laa kat laki-laki yang suka buat perempuan jatuh cinta keyhh .. 
firstly , pleasee laaa kat kaum adam yang sukaa mempergame kan hati perempuan , korang tahu tak per risikonya ? oke , disebabkan korang , yang bersikap macam tu , korang telah menyakiti hati kaum hawa , korang  buat hati kaum hawa sakit , dan sakit tu membawa effect kat kaum hawa tuh , macam selalu menangis malam-2 bila terkenang kan seseorang , selalu teringat kenangan bersama korang .. , korang tak kecian ke bila buat macam tu kat kaum hawa ? apakah korang mempergame kan kaum hawa untuk diri korang je ? 
        secondly , hanya untuk mendapatkan apa yang korang niatkan sahaja , .. (paham-2 jelaa)
korang memang kat dunia korang happy gilaa buat macam tu , tak de rasa bersalah langsung kat kaum hawa tu , korang kene ingat ye , kalau korang buat salah dengan manusia , korang kene mintak maaf dekat manusia ,, bukan dengan tuhan , melainkan korang buat salah dengan tuhan ,.. korang lau dah nak sedap sangat , taksub dengan nafsu korang , and dah tak leh tahan , korang cepat-2 lah kawin , daripada korang terus buat maksiat , kalau korang sanggup nak tanggung azab tuh buat lah , tak de sapa nak halang . sapa yang dah insaf tuh jangan lah buat lagi , cukup lah dijadikan pengajaran buat korang k .. 
       thirtly , jangan ambik berat yang menimbulkan perasaan suka sama suka , antara laki dan perempuan , sebab lau korang buAt camtu , automatik , perempuan tu leh sayangkan korang , and senang lah korang nak dapat kan dia .. 
    Ok dah abes sal laki ? now to special in earth (kaum hawa) 
first : hati 
korang jangan lah mudah sangat nak bagi hati korang tuh , korang jangan ingat dengan kata-2 manis dari mulu t kaum adam tuh leh pakai sangat satu pun belum tentu ada , huh ! korang sepatutnya kene buat ujian dulu , nak tahu ujian apa ? ujian menguji tahap kesabaran lelaki :) dan tahap menguji nafsu mereka , and than baru lah korang leh tahu niat sebenar dia , lagi elok lau buat f2f kan ? huh .. tu pun sapa yang berani je , yang tak berani tuh tak payah lah ,.. uji dalam fon je , haha
oke , tu je perempuan masalah dy hati , lelaki niat tuh .. so berubah lah yee . :) oke aziera minx maaf kat sapa-2 yang terasa sebenarnye zira shere ni pun , sbb zira ada pengalaman , tapi tak lah semuaa , k :) assalamualaikum . ^^




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!