★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
story cinta kembali lagy
Tuesday, 24 April 2012 | 1Superstar (s)!

ASSALAMUALAIKUM !!
yooo !! wasap !!
---> selamat petang ^^

New entry zyra , mybe agak bosan , ntah zyra tak tahu la bagy korang macam mana kan ? so best tak best zyra nak story jugak ! kau tak suka ? boleh bla ! (kejam) .. nak tahu entry apa ? laa tuh tajuk kat atas tu kan ada , tak nampak lagi ? hah ni la :) .. zyra kalau boleh nak cerita panjang-2 tapi zyra malas nak type zyra ringkas kan jelaa , .. Permulaan story agak sad laa jugak , and lastly tu romentik ala-2 gituu ,huu , so pastikan putera puteri sekalian yang nak read story zyra , korang kene sedia kan baldi tau , mana la tahu ada yang nak termuntah ke terberak ke so sedia kan awal-2 takut tak sempat nak buang ,muehehehe ok dah full stop ! kembali ke entry zyra tadi keyh sygg ..
pada suatu hari jeng,jeng,jeng , hah apa korang pikir tu ? haha ceh macam nak buat karangan la pulak , macam ni la 21th April 2012 (sabtu) kot laa zyra pun tak pasti , suasana di waktu malam ,agak sejuk laa berbanding malam yang lain , and time tu zyra baru lepas gosok baju sch zyra sambil mcg dengan bf zyraa , ehem nak tulis ni ! baca la ! zyra ni kata je dah serik nak becinta tapi kapel jugak huhuu .. dah-2 nak sambung balik lepastu kann , kann bf zyra ajak keluar zyra cakap tak boleh la sebab zyra selsema kat sch (sch ganti) zyra takut tanda-2 demam nak datang so zyra tundakan esok 22th April 2012(ahad)dah , lepas tu perut zyra berbunyi ,tanda lapar tak makan lagi zyra jemu da hari-2 makan nasi so zyra masak maggie ,nak tak ? buat la sendiri ! huh ! sory-2 saja je , lau nak nanti datang umah zyra ye , kita masak sama-2 ,huhuu ok teruskan lagy story ni yea , pastu time nak makan ni ,ada satu mcg dari si dia ,si dia berkata 'abg cuma nak syg tahu yang abg sygkan dia ,percaya ea? ' zyra sentap jap pastu ketawa macam orang gyla macam tak percaya dia kata macam tu kat zyra mybe percaya tu sikit je tak semua dah serik kene tipu ! , zyra so happy sgt lepas baca mcg tu .. lepas makan , zyra mcg-2 dy sampai zyra nak tidur ,, sebenarnyekan zyra sempat tau bergaduh dengan pakwe zyra ni , sebab zyra dah janji nak keluar dengan dia ,tapi zyra tak dapat pergi , zyra nak demam ., pastu zyra of fon , bila zyra on hmm , ada miscall dary dia ,lepas tu ada mcg dia kata zyra bodoh memang sakit hati !! huh zyra maki dy balik baru dy tahu sakit hati zyra nak cakap bodoh suka-2 je ! last-2 dy jugak mintak maaf kat zyra , zyra ni ego , lau kesalahan datangnya dari zyra ,zyra tak kan tebal muka nak mintak maaf ! nak kene orang tu minx maaf kt zyra . huhu ,teruk kan ?? ishh
esoknya 23th April 2012 (ahad) hari yang takkan zyra lupa kan sampai bila-2 laa , petang tu dalam pukul 5.30 petang , nak kua g kp (klang pread) gyla dah lewat nak kua , zyra majuk dengan dia , dia pujuk zyra dy suruh tunggu 5 minit lagy dia sampai , errmm time tu zyra kt umah kak agkat , g kat dapur tengok cermin , nampak motor laju gila lalu tepi rumah kak agkat ,hm , pastu dy call tanya kat mana ,cakap la jap lagi sampai , baru zyra tahu tu dia hehehe,.. zyra mara dy kata jangan la buat pagai kang orang buat pangai kat dy tahu laa .. tahu dy nak mintak maaf , huu , and than kena lah naek moto ,nak g ole-2 shah alam , dah sampai , zyra karoke nun dy , nyanyi lagu duet , suara macam katak dah , nasib baik tak hujan .huuhuu mula-2 amik 10 lagu , tak puas tambah 10 lagy haha! dalam kul 11 lebih tu baru balik sbb zyra lepak dataran jap ... teettt mesty busan kan baca story ni ? apa pun sapa yang sudi baca tu tengss k , kbai .


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!