★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
axam ohh axam :)
Sunday, 20 May 2012 | 2Superstar (s)!





halluu u alzz guyss ,so sekarang zyra nak cerita pasal axam ni , ya allah memang betol-2 serabut ,nak tahu sebab pe ? sbb zyra tak fokus dalam kelas lagipun kawan kat kelas bising , cikgu sorang lak tu grrr nak mara pun tak de guna cikgu tuu kata lantak korank nak belajar ke tak , nampak cm putus asa je kan ? mesti ta dapat berkat .. hurmmm , hope sangat benda tu tak dimakbulkan , disebabkan kawan zyra , suma markah fail ! huhh tapi setakat ni tak jadi cm tu lagii ,cikgu masih boleh bersabar ,.. lagipunn sy syg cikgu yg ajar sy ...
axam ni susah lau kita tak study, kita tak ulang balik ape yang kita belajar ,just sekali baca pastu masuk bab lain pun tak leh jugak kan ?? hurmm , kompom tak msuk bak kata pepatah aku masuk telinga kanan kuar telinga kiri ^^ aku ni memang selalu gagal , lulus pun dapat c je b tu kira oke lah jgk tapi jarang dapat lagikan a tak tercapai lagyy ..
minx sangat korang doakan zyra lulus axam pmr tahun ni ,doakan keyhh .. dalam hati zyra berdebar .., ni baru ppt blum yang real punya , teketar2 nak menuliss .. hurmm k laa zyra malas nak taip panjang-2 , tahu korang bosan baca entry zyra , huhuu k bye ..


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!