★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
to know more about me ? haha xD
Friday, 18 May 2012 | 0Superstar (s)!

Helo earth ! everthing lah yang ada kat earth ni ,and Assalamualaikum to umat islam only! aku tersangat-2 busan lah tak tahu nak buad per , so dengan cara menaipall about me ! time cam ni je aku rajin menaip disebabkan kebosanan yang melanda ^^ jum read more about me ,wink-2 ! :D

1: full name aku kat ic : nor rul aziera binti muhammad isa

2: membe aku panggil aku aziera,zyra,eyra and nurul

3: aku tak suka nama nor rul ,coz ayah aku silap eja nama aku kat surat beranak aku ! grrr

4: aku anak kepada norhayati dan muhammad isa

5: aku anak sulung

6: aku ade seorang adik bernama azleen

7: umur aku 15 tahun (candidate pmr this year)

8: selalu bangun lewat time nak g sekolah

9: aku benci sekolah pagi sebab aku suka tidur

10: hati aku telah dimiliki oleh khairi ramli !

11: aku sayang perents aku

12: suka berkawan

13: peramah

14: baik bertempat lahh ^^

15: suka tengonk blog orang

16: seorang yang nakal

17: aku tak sempurna

18: lemah mathematik

19: garang , and sapa buad salah dengan aku ,aku akan marah dia walaupun kesalahan dia tu sikit

20: suka mandi lama-2 ,best hehe

21: suka dengar lagu

22: suka cakap sorang-2 tak kesah orang nak kata aku gila

23: berangan lebeyh tapi aku tak de jerawat haha ! Nak petua ? Nanti aku ajar

24: minat science

25: aku selalu lulus kh ,bagi aku kacang goreng je haha !

26: aku sayang bf aku

27:aku memang ada alahan,alahan aku ,lau aku korek telinga mesti aku batuk-2 ,mak aku kata dari aku kecik lagi memang cam tu



Keburukan aku


28: pemalas

29: suka buat orang marah

30: sapa yang gaduh dengan aku aku bagi double triple fuck kat muka dy ,nak try aa ^^

31: ego aku tinggi

32: tidak bersikap pemaaf,lau nak maaf kan orang tu kene tgk mood

33: kedekut dengan adik tapi dengan kawan aku tak bekira lah !

24: benci kucing kurap , sumpah aku geli and aku tak de lah sampai nak pukul-2 kucing tu aku Cuma benci kucing kurap je tapi aku sayang kucing ,hehe


Kebaikan aku

36: pandai pujuk orang

37: aku tak kedekut lah ,tapi bila sengkek memang aku kedekut gyla ,seposen pun berkira tau !

38: make up orang

39: aku ni lurus bendul suma cakap orang aku ikot , but tu dulu masa kecik ,but now , I change ! Haha :)




Tamat .. :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!