★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
cannot forgive you forever !
Sunday, 24 June 2012 | 0Superstar (s)!

Cerita ini mengisahkan tentang dua gadis sorang lelaki :) enjoy with my story , i know my last story sad and he break my hurt but i still love himm .. :( lagipunn cerita ni dah lama berlaku saja nak shere pengalaman cerita yang menyakitkan hati ...aku pun tahu mungkin banyak yang terpaksaa demi kekasih this right ? ok just read ..

Awal permulaan
Sebuah perkampungan bandar yang agak banyak kenderaan lalu lalang dan sering menjadi bualan orang betol ker ? tah tak tahu aa .. dua orang gadis menaiki motor untuk bersiar-2 di waktu petang saje-2 tayang muka , bhahaha jumpe seorang lelaki hensem yang hanya naek motor kapcai bekerja di bengkel motor .. --> and then tak tahu a lelaki tu ekot jerr dua orang gadis ni ., lepastu bersaing and mintak number gadis dua yang duduk di belakang gadis satu ni .. gadis satu ni pemalu hanya diam dan pandang depan tak tengok kiri kanan , hehe nerverss ... --> gadis dua ni kasi , gadis satu dah pikir ,lah aku tahu dah mesti dy minx number gadis satu jerr memang betol lah pastu dy pun blaa . so aman lah dorang jejalan ronde kampung .. hoho

berkenalan dengan si dia?
yearkh , masa raya haji 2011 hurm gadis number dua mcg gadis number satu dan katanya weh budak aritu nak numbe kau ? pastu gadis satu cakap , budak yang mnx number kau tuh ? ohh lau kau nak kasi ,kasi jelaa .. gadis satu kata oke derr .. --> dy pun mcg kat gadis number dua pemuda : hai ? gadis dua : sape ni ? pemuda : i lah laki yang mintax numbe kawan u tuu .. gadis dua : ouhh kau rupanyaa ,nape mnx number aku ? pemuda : saja nak kenal ..tak leh ker ? gadis dua : ouhh ingat nak kenal orang belakang jer tak nak kenal dgn org depan (perli) pemuda : ehh lagipun kawan u tu i buat adek agkt jerr . gadis dua : pulak asal tak buad gf jer ? pemuda : ntah lahh rasa cam ta tau , mungkin hati i nak dengan u ,hehe gadis dua : ermm . ppe jer pemuda : mara ker ? lau boleh i nak kapel boleh? gadis dua : jadi abg agkt jelaa .. pemuda : oke .. gadis dua : erm k pemuda : lau boleh abg nak jdy bf adeq tak nak jadi abg gadis dua : okeyp-2 kita kpel pemuda : yahuuuu ! gadis dua : gila erhh ? pemuda : sampai hati u kata i gila gadis dua : memang pun u gilakan i , hehe

last
gadis number dua ni kuar dgn pemuda ... smpai balik lewat nak dekat kol 1 .. hurmm .. dorang buad macam-2 dalam tu pasal maksiat jerr .. n then baru gadis ni terpikir laki ni nak kt aku sbb body jer , rasenye betol pastu gadis dua mnx putus n blaa ..
sbenarnya ni pengalaman aku laa .. gadis satu tu aku gadis dua kawan aku , pemuda ex aku yang celaka ! ^^ sumpah aku memang tak leh lupakan dy , aku tak menyesal pun tingglkan dy , biarlah aku merana sekali punn aku tak kesah asal aku tak hilang dara , tapi aku bersyukur , kerana ade orang laen yg menayayangi aku .. :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!