★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
hari raya yang membosankan dan menyedihkann
Monday, 20 August 2012 | 0Superstar (s)!

heypp , soryy lah baru rajin nak update storyy nihh , sekejap je dah hari raya kedua kan?? hurm tpi raya tak best bagi aku tahun nihh , tak tahu a kenapa , memangg membosankann aku .. sgt-2 ..
okeyyhh aku tahu aku tak sempurna , ade laki punn tak pandai nak memahami , tak pahaam aku,mujur ade seorang insan yang dapat meluah kan rasa , k nih untuk kau syam , mungkin aku memang bukan jodoh aku , kau tak dpt nak memahami aku tak pernah nak paham aku , mungkin syg, kasih aku tak sampai untuk kauu , ermm aku tak kesahh malas nak amek aty , tapi hari raya yang kedua ni lah aku menangis sbb kau syam , sebab kau , dan kali nih kali kedua aku menangis , tengs a lot , dgn sikap kau tuh kau bawakk lah sekali g jauh-2 dary hidup aku , mungkin kau gembira tengok keadaan aku yang rasa sebersalah ,,. ape -2 jela syam , gud luck for cri gades baru yang dpt memahami kau
hurmm tertutup kowt haty aku nak trima kehadiran kau wahai lelaki !!! shit u know ! ermm gembira dalam berduka ... sekiann :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!