★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
cerita dyeaa
Thursday, 4 October 2012 | 0Superstar (s)!



aku kenal kau , kejap , senang aku sygg kauu , tpi aku silapp , aku berjanji dengan dri aku , aku tak kan biarkan air mata aku mengalir sebab kau , hidup aku kene tabah .. tabah sebaik mungkin , maaf tinggalkan kauu , sebab aku tak sanggup nak seksa hidup kau lagi , and now kau jadi kawan baru aku , aku terima kasih kat kau .. thank k . :) and now , my love hakim , hehe lai lai lai , dyea comel aku , biar pun banyak musibah yang aku harus hadapi , hm aku akan terus hadapi ..


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!