★ ★ ★ ★ ★

Status
I do miss my blog :( Add me at facebook "Nurul azierq" and congrat you meet my blog . Trararara :)




Girlblogger
>
Kisah Kita
Friday, 5 October 2012 | 0Superstar (s)!




Yie , terima kasih , sebab sudi terima eyra seadanya eyra dulu , eyra tak rasa bersalah punn , eyra bersyukur masih dianggap kawan yie , hurm , eyra hanya dapat balas surat yie disini , ...
Yie terima kasih ehh bagi hadiah kat eyra , and duet yang dari titik peluh yie , thank bebanyakk , eyra tak dapat nak balas , cuma eyra mampu tersenyum jer , mungkin yie bukan jodoh eyra , eyra tak kesah yie , yie pernah cakap tuhan yang tentukan jodoh masing-2 so eyra minx halalkan semua makan minum eyra k yie , mybe eyra akan beli barang-2 dengan duiy yie tu untuk keperluan sekolah nanti ...


iloveyou more than more forever yie , but just for friends , hope yie dapat jumpa jodoh yang sesuai untuk yie , now eyra rasa apa pun tak tahu lah , nak kata sedih tak heppy pun tak jugak , takde perasaan kot , hahaha ,
apa pun thank k sudi baca , luv u muaah , hik hokk


*hakim jangan jeles tau ,tau tau , huhu itew tetap cayangg abam , wakakaka :D


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello! My name nurul aziera. Sweet sixteen's . Welcome and congrat because you meet my blog ! fall in love with aidil


Diary About Stuff Site


Let's Talk!